DESCRIEREA PROIECTULUI

Daca  esti  in  cautarea  unui  apartament  nou , cu  un  design  modern,  spatii  luminoase  si  finisaje  de  calitate, il vei gasi la

ELRICO RESIDENCE !

Amplasarea imobilului a fost aleasa cu atentie , pentru ca tu sa te poti bucura de tot confortul locuintei , fara a renunta la linistea de care ai nevoie dupa o zi lunga de munca.

Situat in loc. Sannicoara , jud. Cluj , la 2 km de Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, in zona Centura-Apahida , fiind in apropiere de Centura de Est a Clujului, lucru ce faciliteaza accesul facil spre centrul orasului cat si spre zonele limitrofe ale acestuia.

Imobilul este situat pe o proprietate de 1419 mp , deservita de spatii verzi, cai de acces si locuri de parcare exterioare.

Organizata pe 4 nivele , fiecare cu o suprafata utila de circa 586 mp,cladirea este compusa din:

Parter – 1 apartament cu o camera, 1 apartament cu 2 camere si gradina ,  1 apartament cu 3 camere si gradina, casa scarii, casa lifturilor

Etaj 1 – 5 apartamente cu 2 camere, 3 apartamente cu 3 camere

Etaj 2 – 5 apartamente cu 2 camere, 3 apartamente cu 3 camere

Etaj 3 – 5 apartamente cu 2 camere, 3 apartamente cu 3 camere

Etaj 4 – 3 apartamente cu 2 camere, 2 apartamente cu 3 camere

Imobilul beneficiaza de lift panoramic.

O CONCEPTIE MODERNA  CARE IMBINA RAFINAMENTUL CU DOTARILE EXCLUSIVISTE!

Apartamentele au fost gandite  in cel mai mic detaliu astfel incat sa raspunda nevoilor oricarei  familii moderne.Pe langa spatii , armonioase si luminoase , locuintele vor oferi o panorama incantatoare. Fiecare apartament dispune de o terasa generoasa,astfel incat sa permita transformarea acestuia intr-un spatiu de relaxare pentru toata familia.

De asemenea stim ca fiecare familie are propriile ei dorinte si asteptari de la locuinta sa. De aceea va prezentam solutii de compartimentare si finisare , pentru ca tu sa te simti cu adevarat ACASA !

AMENAJARI SEMIFINISATE  DE INALTA CALITATE

Apartamentele se vor preda semifinisate:

  • Tamplarie pvc REHAU, 3 sticle, 7 cameral

  • Pereti tencuiti si gletuiti

  • Instalatii termice ,sanitare si electrice trase pe pozitii

  • Sape autonivelante

  • Centrala ARISTON

  • Incalzire in pardoseala REHAU

  • Usa metalica intrare STAR DOORS

  • Interfon

Fiecare apartament se bucura de multa lumina naturala, asigurata de spatiile vitrate mari si au o terasa deschisa cu o suprafata practica care va permite amenajarea acesteia intr-un spatiu functional de rasfat in aer liber.

Imobilul nostru beneficiaza de standarde inalte de infrastructura: cai de circulatie sistematizate si accesorizate cu zona carosabila dedicata si asfaltata, trotuare generoase,locuri de parcare exterioare pe terenul amenajat din proximitate, spatii verzi , iluminat public de proximitate, utilitati edilitare complete si spatii de joaca pentru copii.

In vecinatatea imobilului nostru se afla un complex sportiv  care valideaza confortul acestui concept de locuire.

Apartamentele vor dispune de toate facilitatile moderne cu accent deosebit pe rafinament si pragmatism.

BUN VENIT ACASA !!!

 

         ANTREPRENOR

                 BANCA

            ARHITECT

             FURNIZOR

9 + 4 =

Elrico Residence